Söndag ♥

2014-08-24 @ 11:42:02
God morgon alla pigga, och trötta. Sura och glada  Jag hoppas att ni mår as bra. Jag önskar att jag med gjorde det, men det gör jag inte. Jag skulle bara vilja gräva ner mig, och komma upp när allt är bra. Jag vill ha Snutte vid min sida, och jag önskar att jag tagit ett annat beslut. Jag vet att det kommer sånna här stunder i livet, men jag saknar han så mycket att jag inte orkar bry mig om något annat än han. Jag får se hur det blir, jag har en plan. Men jag har inte delat med mig om den till någon, inte ens mamma. Det är bara något jag drömt, och hoppas på att det blir verklighet. 
 
Jag ska försöka ta tag i min gaderob idag, om jag orkar. Rensa ut sommarkläder och sånt jag inte använder. Om ni är sugna på bloppis, säg till. Jag behöver pengarna men inte kläderna ;) Hade vart kul om ni hade velat ha det! Annars ska jag bara gå runt och mysa, tänka, gråta och kolla på film. Varför är jag en sån människa som alltid tänker på det jag är ledsen över? Det är det ända som kommer upp i mitt huvud när jag egentligen behöver tänka på så mycket annat. Jaja, det är sån jag är. Och det är kanske det som gör mig stark, mogen och gör mig till det jag vill bli. 
 
Sent god morgon inlägg i dag pågrund av att jag va tvungen att ladda kameran för att kunna föra över bilderna då den dog igår och jag glömde sätta den på laddning. Men bättre en inget, eller hur? 
Bilderna på pappa blev så suddiga pågrund utav dåligt ljus inne! Tröjan och shortan under fick han av mig och Emmie. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0