Klar med plugget, en lättnad

2014-03-31 @ 20:30:01
Kärlek är kärlek, eller hur?

Åh så sjukt skönt, klar med allt plugg. Fast provet ska jag ju såklart plugg till varje dag tills på fredag då det är. Och sista läxan får jag i morgon, som jag såklart gör då. Fattar ni känslan? Att vata klar med allt, bara kunna glida runt och inte behöva tänka på skolan. 

Idag känns det som att allt gått enligt mina planer, jag har mått bra och vart glad. Haft en underbar dag, och så. Hur har er måndag vart? Hoppas ni haft det toppen, det är ni alla värda. Min statistik är oxå toppen idag. Grymt, tack! Fortsätt så, och släng in lite kommentarer. 

Vi hörs mera i morgon, ska ta och äta något nu, sen sova! 

Plugga

2014-03-31 @ 18:38:29


Ska sätta mig och plugga nu, kände nyss att nej fyfan vad tråkigt det är verkligen inte detta jag vill just nu. Men tänkte efter igen och liksom bara, men jo. Det är ju precis detta jag vill. Jag vill få A på allt (blir såklart nöjd med betygen annars med, men vill vill)

Så har satt mig i sängen med tända ljus ett stort glas blåbärssoppa och böckerna framför mig. Jag vill bli psykolog nu, nu, NU!!

Bussen, jäkligt bra måndag

2014-03-31 @ 14:34:49

Min frukost idag! 

Sitter på bussen påväg hem nu, kom ni ihåg vad jag skrev? Om att jag skulle göra denna måndagen till den bästa. Det gjorde jag, och än så länge är jag fortfarande glad och pigg. På all lektioner har jag lyssnat. 

Inte suttit och små pratat med mina kompisar, utan verkligen använt tiden man får. Nu skulle mina kompisar träffas och umgås efter skolan. Jag valde att åka hem, och det valet är jag nöjd över. Jag ska till mormor, äta och fika mina läxor. 

Hur skönt att ha det gjort sen? Sjukt skönt, ska även plugga till ett prov. Sen efter det ska jag bara chilla, en perfekt måndag. Verkligen! 


RSS 2.0