Skype

2014-08-31 @ 21:27:11
Hej mina vänner, sitter och snackar Skype med några kompisar. Eller försöker iallafall, internetet suger. Men vi ska försöka få ihåg bb, om det inte funkar så ska vi nog sova. Taggar skola som fan, hoppas ni med gör det. Vi hörs i morgon, puss och kram Bakat

2014-08-31 @ 15:59:41
Hej på er! Är ni trötta eller pigga? Jag är sådär lagom, känns inte som att jag är trött eller pigg. Jag har städat mitt rum idag, känns skönt att äntlogen ha det gjort. Gick ner till mormor sen och bakade, mysigt. Jag sitter hemma just nu och väntar på att Michelle ska komma, hon ska sova här inatt. Jag är faktiskt taggad på skolan i morgon, känns så skönt att jag fortfarande är det. Trodde jag skulle tröttna direkt, men jag vill till skolan hela tiden och blir nästan ledsen när det är helg. Ovanligt för att vara mig! Jag tror inte vi ska göra så mycket ikväll, bara ta det lungt och ladda upp inför skola imon. Jag ska åka in till stan efter skolan för att ta en fika med Samra, saknar henne så mycket. Vi gick i samma klass innna, så det blir ganska jobbigt att inte träffas varje dag och kramas hej vare dag, och sen hejdå när skoldagen va över. Det är det värsta med att byta skola, jag saknar dom jag brukade träffa varje dag! Men så nöjd över mitt val, så det blir bra ändå. Mysigt att ta en fika och snacka om allt som har hänt under tiden i från varandra!
 

Söndag

2014-08-31 @ 09:50:21
God morgon söndag, hur mår ni? Jag vaknade för några minutersedan, Saga ligger fortfarande och sover! Hon skulle hem vid halv 12 då hon skulle iväg. Idag ska jag ta tag i mitt liv och dammsuga, damma osv. Ska lägga mig i tid ikv så jag är pigg när det är dags för skola igen. På måndag ska jag gå och ta en fika med Samra, så länge sen vi träffades! Vi hörs mera under dagen.
RSS 2.0